Logo

Dessertkage med guf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 40 min. Bagetid: ca. 1 time Bundene er fryse-egnede
(4-6 personer)

200 g lys farin
1 1/2 dl majs- eller vindruekerneolie
2 æg
150 g hvedemel
100 g fuldkornshvedemel
150 g groftreven gulerod
100 g lyse rosiner
25 g hakkede valnøddekerner
150 g henkogte ananasterninger
Fyld:
225 g flødeost naturel
2 tsk vaniljesukker
50 g lys farin
1 dl cremefraiche
Pynt:
valnøddekerner appelsinskiver
evt. mynteblade

Pisk farin, olie og æg sammen.
Bland de øvrige ingredienser til dejen og rør det sammen med olieblandingen.
Kom dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved 160ºC i ca. 1 time.
Lad den svale, inden den flækkes til to bunde.
Rør fyldet sammen og læg det meste imellem.
Kom resten øverst og pynt med valnøddekerner, appelsinskiver og evt. et par mynteblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberkage - rabarbertærte, med marcipanDenne lækre forårstærte kan serveres kagen lun eller afkølet med flødeskum til. En sød...
• Flødefromage med appelsinsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosenrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-jordbær-kompot med vaniljeskyrRabarber Jordbær Kompot er en slags grød, som ikke er helt udkogt men heller ikke pureret....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os