Logo

Dessertkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg piskes godt med 2 dl sukker
85 g smeltet margarine + 1 1/2 dl hvedemel tilsættes
30 g smuttede hakkede mandler + 30 g hakket mørk chokolade + 85 g knuste makroner tilsættes.
Papirforme fyldes halvt med dej.
Bages ca 15 min ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
• Fersken trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande - Ris à la mande - risalamandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os