Logo

Eksotisk frugtsalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sødt til dessert

Sødt til dessert

 

2 friske figner

2 friske dadler

1 lille mango

saft af 1 appelsin

1 spsk sirup

1 spsk græskarkerner

2 tsk hørfrø

*

A. Skyl fignerne og skær dem i skiver.

Flå dadlerne, tag stenene ud og skær frugterne i strimler på langs.

 

B. Skræl mangoen, skær frugtkødet fra stenen og del det i mundrette stykker.

Rør appelsinsaften med sirup.

 

C. Anret frugten på tallerkener, dryp appelsinsaft på og drys græskarkerner og hørfrø over.

 

Per Portion 996/238 kJ/kcal. 4 g protein. 4 g fedt. 43 g kulhydrat. 8 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her