Logo

Enebærhusets koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. kærnemælk
75 g sukker
2 æggeblommer
1 spsk citronsaft
¼ l. piskefløde
50 g mandler
100 g jordbær

Sukker og æggeblommer røres hvide og skummende og smages til med citronsaft. Kærnemælken der skal være kold, røres i lidt efter lidt. Serveres med toppe af flødeskum, hvorpå der er lagt friske jordbær og smuttede hakkede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her