Logo

Enebærhusets koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. kærnemælk
75 g sukker
2 æggeblommer
1 spsk citronsaft
1/4 l. piskefløde
50 g mandler
100 g jordbær

Sukker og æggeblommer røres hvide og skummende og smages til med citronsaft. Kærnemælken der skal være kold, røres i lidt efter lidt. Serveres med toppe af flødeskum, hvorpå der er lagt friske jordbær og smuttede hakkede mandler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KejserinderisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsincoulis letEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KvarkfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KejserinderisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!