Logo

Engelsk risbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl ris
½ tsk salt
3 spsk sukker
4 dl mælk
1 spsk smør
25 g mandler
2 æg

Kog ris, salt, sukker og mælk ca 40 min. for ganske svag varme.
Smut og hak mandlerne og rør dem i sammen med smør.
Lad grøden køle lidt af og rør æggeblommerne i.
Pisk æggehviderne stive, vend dem i grøden og fyld den i et smurt
ovnfast fad sæt det i ovnen i 40-45 min. ved 200°C, miderste ribbe.
Serveres varm eller kold med frugtkompot

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her