Logo

Engelsk risbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl ris
1/2 tsk salt
3 spsk sukker
4 dl mælk
1 spsk smør
25 g mandler
2 æg

Kog ris, salt, sukker og mælk ca 40 min. for ganske svag varme.
Smut og hak mandlerne og rør dem i sammen med smør.
Lad grøden køle lidt af og rør æggeblommerne i.
Pisk æggehviderne stive, vend dem i grøden og fyld den i et smurt
ovnfast fad sæt det i ovnen i 40-45 min. ved 200°C, miderste ribbe.
Serveres varm eller kold med frugtkompot
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Créme brulee med jordbærsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figentærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Créme brulee med jordbærsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os