Logo

Engledessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 dl piskefløde
5 dl syltetøj eller frugtmos (æble, sveske eller ...)
3 dl knuste småkager eller æblekagerasp

Pisk fløden let. Bland syltetøj eller frugtmos il. Bland derefter lidt knuste småkager eller æblerasp i. Hold lidt rasp tilbage til garnering. Hæld desserten op i en skål. Drys med rasp og server straks. Egner sig ikke til senere servering.
Kan evt. serveres i kræmmerhuse, købte eller hjemmelavede.
Hvis syltetøjet er for sødt i denne dessert, kan man tilsætte lidt citronsaft eller appelsinsaft.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokos-tranebær-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Babyananas med marengsSpændende dessert med ananas og marengs, der er let at tilberede.
• Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokos-tranebær-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os