Logo

Engledessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 dl piskefløde
5 dl syltetøj eller frugtmos (æble, sveske eller ...)
3 dl knuste småkager eller æblekagerasp

Pisk fløden let. Bland syltetøj eller frugtmos il. Bland derefter lidt knuste småkager eller æblerasp i. Hold lidt rasp tilbage til garnering. Hæld desserten op i en skål. Drys med rasp og server straks. Egner sig ikke til senere servering.
Kan evt. serveres i kræmmerhuse, købte eller hjemmelavede.
Hvis syltetøjet er for sødt i denne dessert, kan man tilsætte lidt citronsaft eller appelsinsaft.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os