Logo

Eton Mess

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Eton Mess

4 pers.

 

Kompot:
400-500 g jordbær (evt blandede bær)
50 g sukker

3 æggehvider
40 g sukker
1-2 tsk vanilje (Vanilla)

200 ml piskefløde 38%

Pynt: 8 blade frisk  mynte

Pisk æggehvider, vaniljesukker 40 g sukker sammen til det er stift.

Fyld marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på et fad i lange baner.

Bages i 60 min. ved 100°C og afkøles.
Knus marengsen i mindre stykker og kom lidt i bunden af dessertglas.

Pisk fløden og gem flødeskummet.
Kompot: Bland bær med sukker.

Kom halvdelen af bærrene i glassene ovenpå marengs, derefter halvdelen af flødeskummet.

Lav et lag mere af hver.
Pynt med mynte og servér.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sorbet af årstidens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnød gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TivolibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet af årstidens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!