Logo

Farmor's fromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 liter sød hindbær- eller ribssaft
4 blade husblas
1/4 liter piskefløde pisket til skum
2 blade husblas
1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
 
4 blade husblas udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og
blandes i saften.
2 blade husblas udblødes, tages op og smeltes i 1/2 dl kogende vand.
Sukker og vaniljesukker røres i.
Husblasopløsningen hældes på en gang i flødeskummet og røres ud deri.
Saften blandes i flødeskummet med et piskeris, så fromagen bliver
marmoreret.
Den fyldes i en skål og serveres evt. med isvafler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skildpaddeis 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet frugt med råcremeI sommerweekender og i ferien er der tid til at grille. Brug eftervarmen til at grille...
• Syltede gyldne tropiske frugter i lag med kokoscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skildpaddeis 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os