Logo

Flødeis med marcipan og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter piskefløde
3 æggeblommer
60 gram sukker
½ vaniljestang, kornene heraf

Fyld:
100 gram marcipan
100 gram mørk chokolade

Pynt:
mørk chokolade

Pisk fløden til skum.
Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps.
Vend flødeskummet i æggesnapsen.
Skær marcipanen i mindre stykker og hak chokoladen.
Tilsæt det cremen og hæld den i en form.
Dæk med tætsluttet låg eller alufolie.
Frys cremen i min. 4 timer. Rør flere gange under indfrysning.

Ved servering pyntes isen med smeltet mørk chokolade

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her