Logo

Flødeis med marcipan og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ liter piskefløde
3 æggeblommer
60 gram sukker
½ vaniljestang, kornene heraf

Fyld:
100 gram marcipan
100 gram mørk chokolade

Pynt:
mørk chokolade

Pisk fløden til skum.
Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps.
Vend flødeskummet i æggesnapsen.
Skær marcipanen i mindre stykker og hak chokoladen.
Tilsæt det cremen og hæld den i en form.
Dæk med tætsluttet låg eller alufolie.
Frys cremen i min. 4 timer. Rør flere gange under indfrysning.

Ved servering pyntes isen med smeltet mørk chokolade
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sveskedessert 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjertekage dækket med "kys"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljesouffle med bærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sveskedessert 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!