Logo

Flamberede æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æbler
3 dl vand
1 1/2 dl sukker ribs- eller hindbærgelé
cognac til flambering
 
Skræl æblerne og fjern kernehuset.
Kog dem kort i vand og sukker.
Æblerne skal stadig være faste.
Sæt dem på et smurt fad, og kom gelé i hullerne.
Lad sukkerlagen koge ind til den er tyk.
Hæld den over æblerne, og flamber med cognac.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dybstegte bananer i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Eksotisk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os