Logo

Flamberede æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æbler
3 dl vand
1 ½ dl sukker ribs- eller hindbærgelé
cognac til flambering
 
Skræl æblerne og fjern kernehuset.
Kog dem kort i vand og sukker.
Æblerne skal stadig være faste.
Sæt dem på et smurt fad, og kom gelé i hullerne.
Lad sukkerlagen koge ind til den er tyk.
Hæld den over æblerne, og flamber med cognac.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her