Logo

Flamberede bananer 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer

4 bananer
50 g smør
50 g smuttede, flækkede mandler
3 tsk revet appelsinskal
½ dl appelsinsaft
1 tsk revet citronskal
1 ½ spsk citronskal
2 spsk sukker
½ dl cognac eller rom
¼ l piskefløde

Skræl bananerne og del dem på langs. Lad smørret gyldne i en pande og rist bananerne 2-3 min på hver side. Drys mandler over bananerne. Bland skal og saft af appelsin og citron med sukker. Hæld blandingen over bananerne og lad retten småsnurre ved svag varme, 2-3 min. Varm cognac/rom op. Hæld den over bananerne og flamber ved serveringen. Serveres med flødeskum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?