Logo

Flamberede bananer 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

4 bananer
50 g smør
50 g smuttede, flækkede mandler
3 tsk revet appelsinskal
1/2 dl appelsinsaft
1 tsk revet citronskal
1 1/2 spsk citronskal
2 spsk sukker
1/2 dl cognac eller rom
1/4 l piskefløde

Skræl bananerne og del dem på langs. Lad smørret gyldne i en pande og rist bananerne 2-3 min på hver side. Drys mandler over bananerne. Bland skal og saft af appelsin og citron med sukker. Hæld blandingen over bananerne og lad retten småsnurre ved svag varme, 2-3 min. Varm cognac/rom op. Hæld den over bananerne og flamber ved serveringen. Serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KaffefromageFromager er kendt som kolde luftige desserter. Vi har disse og mange andre skønne fromage...
• Almindelig koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokos med banan og kakaoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffefromageFromager er kendt som kolde luftige desserter. Vi har disse og mange andre skønne fromage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os