Logo

Forført figen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 pers.

4 figner
30 g brun farin
2-3 cl pernod
4 spsk cremefraiche 38%
skal af 1 lime

Figenchip:
figner
mandelflager
100 g sukker
100g smør
½ spsk sirup
30 g hakkede mandler
65 g hvedemel

Sving de 4 delte figner på en pande med 30 g smeltet brun farin og 2-3 cl pernod - blot til det lige er kogt op.
Blend sammen med 4 spsk kold cremefraiche 38% i ca. 30 sek. og riv skal af 1 lime i (1 tsk ). Fyld i dessertskålene, stil dem køligt til servering.

Figenchip:
Skær frisk figen i tynde skiver og drys dem med sukker.
Bag dem i ovnen 30-40 min. ved 100º.
Drys, mandelflager, 100 g sukker, 100g smør, ½ spsk sirup, 30 g hakkede mandler og 65 g hvedemel blendes til en jævn masse og rulles i bagepapir og lægges på frost i 2-3 timer.
Skær rullen i tynde skiver og bag skiverne på en bageplade i 8 min. ved 200ºC til de er gyldne. Lad dem blive kolde.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?