Logo

Frisk frugtsalat med sauternes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skræl af ½ citron
1 dl vand
3 spsk sukker
1 helkanel
2 helekardemomme
2 dl sauternes
2 dl halverede blå vindruer
2 pærer skåret i både
1 dl skivede jordbær

Vand, citronskal, sukker, kanel og kardemomme kommes i en gryde og koges op ved svag varme. Si lages og tilsæt sauternes. Når lagen er kold hældes den over vindruer, pærer og jordbær. Lad salaten trække i ca. 3 timer før den serveres
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fløderand med æg / CremerandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinsmarinerede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!