Logo

Fromage Mexico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æggeblommer
3 spsk sukker
4 blade husblas
3 tsk pulverkaffe
2 ½ dl piskefløde
hakket mørkt chokolade.

Æggeblommerne piskes cremet med sukkeret.
Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over vandbad, og hældes i æggemassen i en tynd stråle, mens der røres. Pulverkaffen røres i.
Piskefløden piskes stiv og vendes i fromagen, når den begynder at stivne.
Serveres i portionsglas eller i en stor flad glasskål. Sættes i køleskabet i et par timer og pyntes lige før serveringen med reven eller hakket mørk schokolade.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?