Logo

Frossen jordbærsky Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggehvider

3 dl flormelis

1 spsk eddike

½ kg søde, friske jordbær

½ l piskefløde

1 tsk vaniljesukker

 

Pisk hviderne stive over vandbad.

Tilsæt flormelis og eddike og tag massen fra varmen.

Pisk fløden tyk, men ikke stiv, og vend den derefter op i marengsmassen. Jordbærrene blendes eller moses godt ud med en gaffel og kommes ved.

Massen hældes i små bægre eller forme og fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her