Logo

Frugt og nødde yoghurtfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Reven skal og saft af 1 appelsin
15 g gelatinepulver
6 dl yoghurt
25 g mørk farin
25 g dadler uden sten fint hakket
25 g valnødder fint hakket
25 g rosiner fint hakket
Lidt kogte abrikoser til pynt

Når skallen er revet på appelsinen, skæres den over og saften presses ud. Hæld saften i en lille gryde og drys gelatinen i. Sæt gryden over svag varme, så gelatinen smelter langsomt og fuldstændigt. Hæld yoghurten i en skål, tilsæt den smeltede gelatine samt sukker, pisk det godt og lad det køle af. lige før det stivner blandes frugt og nødder i. Smør indersiden af en form, der rummer 3/4 l med nogle få dråber olie. Hæld fromagen i og lad den blive helt stiv i køleskabet. Vend fromagen ud på et fad og pynt med de kogte abrikoser.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ribsskum med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med Baileys og kaffeFindes der noget bedre end en god gammeldags fromage til dessert? Hvad enten det er...
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribsskum med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os