Logo

Frugt og nødde yoghurtfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Reven skal og saft af 1 appelsin
15 g gelatinepulver
6 dl yoghurt
25 g mørk farin
25 g dadler uden sten fint hakket
25 g valnødder fint hakket
25 g rosiner fint hakket
Lidt kogte abrikoser til pynt

Når skallen er revet på appelsinen, skæres den over og saften presses ud. Hæld saften i en lille gryde og drys gelatinen i. Sæt gryden over svag varme, så gelatinen smelter langsomt og fuldstændigt. Hæld yoghurten i en skål, tilsæt den smeltede gelatine samt sukker, pisk det godt og lad det køle af. lige før det stivner blandes frugt og nødder i. Smør indersiden af en form, der rummer ¾ l med nogle få dråber olie. Hæld fromagen i og lad den blive helt stiv i køleskabet. Vend fromagen ud på et fad og pynt med de kogte abrikoser.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her