Logo

Frugtkoldskål med hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 skiver ananas fra dåse
4 ferskner fra dåse
150 g friske hindbær
2 bananer
1 l. hvidvin
2 ½ dl sukker
½ tsk stødt kanel
150 g jordbær

Skær ananas og fersken i små tern. Skyl hindbærrene og lad dem dryppe godt af. Skær bananerne i skiver. Bland frugterne i en stor skål. Varm hvidvinen op i en gryde sammen med sukkeret. Skyl jordbærrene og mos bærrene gennem en sigte ned i vinen. Hæld vinen over de andre frugter og stil koldskålen i køleskabet i et par timer. Server den med kammerjunker.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?