Logo

Frugtsalat med marcipanflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtsalat med marcipanflødeskum

 

Til dessert er der abemad med flødeskum, som er let at lave og et forfriskende punktum på en familie-middag.

4 personer. Arbejdstid: 20 min.

 

#

2-3 røde æbler, fx pigeoner

200 g blå vindruer

2 bananer

1 spsk citronsaft

1½ dl piskefløde

50 g rå ren marcipan

evt. 2 spsk syltet appelsinskal

*

VASK æblerne, udkern dem, og skær dem i små stykker.

Vask vindruerne, halver dem, og fjern evt. sten.

Pil bananerne, og skær dem i skiver.

 

VEND frugten sammen med citronsaft, og fordel det i portionsglas.

 

PISK fløden til skum.

Vend flødeskum med groft revet marcipan og evt. hakket appelsinskal.

Læg det ovenpå frugten, og server.

 

Frugtsalat med marcipanflødeskum

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?