Logo

Frugtsalat til tykmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 portion

1 uskrællet pære i tynde både (ca. 150 g)
1 appelsin i mindre stykker (ca. 125 g)
1 banan i skiver (ca. 75 g)
150 g halve, blå vindruer uden sten
2 ½ dl tropejuice
½ spsk sukker
1 ½ l tykmælk

Anret frugten i portionsskåle. Smag juicen til med sukker, hæld den over frugten og stil skålene tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Kom tykmælken i en kande og server den ved siden af.

Tips: Til tykmælken kan også serveres en frugtsalat af pærer og ferskner fra dåse. Frugtsalaten kan serveres til hytteost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?








Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her