Logo

Frugtsalat til tykmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 portion

1 uskrællet pære i tynde både (ca. 150 g)
1 appelsin i mindre stykker (ca. 125 g)
1 banan i skiver (ca. 75 g)
150 g halve, blå vindruer uden sten
2 ½ dl tropejuice
½ spsk sukker
1 ½ l tykmælk

Anret frugten i portionsskåle. Smag juicen til med sukker, hæld den over frugten og stil skålene tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Kom tykmælken i en kande og server den ved siden af.

Tips: Til tykmælken kan også serveres en frugtsalat af pærer og ferskner fra dåse. Frugtsalaten kan serveres til hytteost.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?