Logo

Frysning af is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ved frysning af is er en temperatur på -22 til -25° den ideelle - slå evt. fryseren over på indfrysning.
Når isen er indfrosset er den almindelige temperatur for opbevaring -16 til -18°. Ved opbevaring af is, som skal kunne kugles op eller skæres i skiver er en temperatur på -8 til -10° den rigtige: Hvis temperaturen er konstant kan parfait-is og is-creme opbevares 2-3 måneder, mens sorbet og frugtis er bedst så friske som muligt, for at bevare den fine konsistens og smag.
Opbevaring af is sker enten i den form, hvori isen fryser som for parfait-is vedkommende eller i en plastic beholder, når det drejer sig om sorbet, frugtis og is-creme, med andre ord de is, der fryses i sorbetiere. Husk, at den beholder, isen tømmes over i fra sorbetieren, og hvori den opbevares indtil den skal serveres, skal være afkølet i forvejen. I modsat fald risikeres, at isen begynder at smelte og bliver tynd i bunden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her