Logo

Fyldte papayaskåle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store papaya
2 bananer
150 g vindruer
2 limefrugt
4 stjerneanis
1 stk hel kanel hel
3 spsk honning
 
Skær papayaerne igennem på langs og fjern de sorte kerner i midten.
Grav kødet ud af skallerne, form det til kugler eller skær det i mindre
stykker og kom dem i en skål.
Riv skallen af limefrugterne og pres saften.
Bland limesaften med lidt af den revne skal, honning, stjerneanis og kanel
og hæld det over papajakødet.
Lad det trække i 1 times tid. Halver vindruerne, skær bananerne i
skiver.
Bland bananer og vindruer med papajaen og anret det i papayaskallerne.
Pynt med resten af limeskallen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her