Logo

God jordbær sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 bl. husblas.
350 g evt. frosne jordbær. (helst)
3/4 citronsaft.
4-5 spsk sukker efter smag.
 
Udblød husblasen i 5. min. i koldt vand.
Findel jordbærrene i foodprocessor el. blender med sukker og citronsaft.
Tag husblasen op med det vand, der hænger ved og smelt den i vandbad.
Hæld husblasen i jordbærblandningen, mens foodprocessoren kører eller under omrøring.
Sæt ismassen i fryseren i 4-6 timer.
Pisk sorbeten igennem 2-3 gange under indfrysning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær fristelserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med smuldredejEn smuldredej er simpel og kan laves hurtigt. Dejen bliver ekstra sprød, hvis overfladen...
• Jordbærtærte med pistaciecreme 2Jordbær og pistacier er et godt makkerpar. Denne tærte er bagt med en mazarinagtig creme...
• Jordbær dyppet i hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os