Logo

Græsk nytårskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Græsk nytårskage

225 g smør

2,5 dl sukker

7,5 dl hvedemel

6 æg

2 tsk bagepulver

2,5 dl skummetmælk

1 spsk citronsaft

Pynt:

1 dl mandel

2 spsk flormelis

 
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en rund kageform grundigt.
Pisk smør og sukker sammen i en skål.

Rør melet i.

Tilsæt æggene ét ad gangen. Rør godt efter hvert æg.
Bland bagepulver og let opvarmet (45°C) mælk.

Hæld denne blanding i dejen.

Tilsæt citronsaft og rør godt i dejen.

Hæld dejen i den klargjorte form.
Bag i ovnen i 20 min.

Blanchér og smut mandlerne.

Tag kagen ud af ovnen, pynt den med mandler og flormelis.

Stil kagen tilbage i ovnen og bag den 20-30 min. mere, eller til den er fast i formen.
Lad kagen afkøle i 10 min. før servering.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrombærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørdejsskal med brombær og isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!