Logo

Grillet mango og papaja med kokosnød og mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet mango og papaja med kokosnød og mynte

Brug direkte grillning

 

1 frisk kokosnød

50 g rørsukker

½ dl kokosmælk fra kokosnødden (eller vand)

1 moden mango

1 moden papaja

1 lille potte mynte

 

Flæk kokosnødden, hæld mælken fra og skær kødet fri af nødden.

Skrab den brune hinde af nødden og skær kødet i grove stykker.

Kog en lage af sukker og kokosmælk eller vand.

Skær papaja og mango i skiver og grill dem på en varm grill.

Anret mango, papaja og kokosnød på et fad.

Stænk sukkerlagen over og pynt med mynte.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?