Logo

Grillet mango og papaja med kokosnød og mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillet mango og papaja med kokosnød og mynte

Brug direkte grillning

 

1 frisk kokosnød

50 g rørsukker

1/2 dl kokosmælk fra kokosnødden (eller vand)

1 moden mango

1 moden papaja

1 lille potte mynte

 

Flæk kokosnødden, hæld mælken fra og skær kødet fri af nødden.

Skrab den brune hinde af nødden og skær kødet i grove stykker.

Kog en lage af sukker og kokosmælk eller vand.

Skær papaja og mango i skiver og grill dem på en varm grill.

Anret mango, papaja og kokosnød på et fad.

Stænk sukkerlagen over og pynt med mynte.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mascarponecreme med chokladetrøffel og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Champagnesorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddemedaljer med bær og cremeDesserten er en sprød nøddemedalje med bær
• Mascarponecreme med chokladetrøffel og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os