Logo

Halvfrossen tirami su

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 ½ dl meget stærk kaffe
4 spsk sukker
3 spsk cognac
20 savoyardi kiks (fås efterhånden i de fleste supermarkeder ellers kan man bruge makroner)
2 bægre mascarponecreme (evt. cremefraiche 38%)
5 pasteuriserede æggeblommer
1 dl flormelis
5 pasteuriserede æggehvider
Kakao eller hakket chokolade
 
Bland kaffe med sukker og cognac.
Læg kiksene ud i et fad og overhæld dem med kaffeblandingen.
Stil det i fryseren nogle timer.
Pisk æggeblommer med flormelis og mascarpone og pisk hviderne stive for sig.
Vend dem i cremen og læg denne over de frosne kaffekiks.
Lad det stå koldt i ½ time i fryseskabet, drys med kakao og servér straks, gerne med et glas moscato d'asti til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her