Logo

Halvfrossen tirami su

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 ½ dl meget stærk kaffe
4 spsk sukker
3 spsk cognac
20 savoyardi kiks (fås efterhånden i de fleste supermarkeder ellers kan man bruge makroner)
2 bægre mascarponecreme (evt. cremefraiche 38%)
5 pasteuriserede æggeblommer
1 dl flormelis
5 pasteuriserede æggehvider
Kakao eller hakket chokolade
 
Bland kaffe med sukker og cognac.
Læg kiksene ud i et fad og overhæld dem med kaffeblandingen.
Stil det i fryseren nogle timer.
Pisk æggeblommer med flormelis og mascarpone og pisk hviderne stive for sig.
Vend dem i cremen og læg denne over de frosne kaffekiks.
Lad det stå koldt i ½ time i fryseskabet, drys med kakao og servér straks, gerne med et glas moscato d'asti til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid chokolademousse med blåbærChokolade er og vil altid være en sand vinder! Denne opskrift på hvid chokolademousse med...
• Varm mannagrynsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær Adelina PattiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med blåbærChokolade er og vil altid være en sand vinder! Denne opskrift på hvid chokolademousse med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!