Logo

Hindbærdessert med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g frosne hindbær
2 spsk sukker
½ stang vanilje
350 ml yoghurt naturel
2 dl piskefløde
 
Bærrene optøes, nogle af de pæneste tages fra til pynt, og resten moses med en gaffel.
Sukker og vaniljekorn iblandes.
(Vanillen flækkes og kornene skrabes ud med en lille kniv)
Rør yoghurten i hindbærrene og smag til.
Pisk fløden stiv og vend den i hindbærblandingen.
Anrettes i en skål, eller i portionsglas, hvorefter den sættes på køl i ca. 1 time. Garner med hele bær lige enden serveringen.
Tilberedningstid : Ca. 15 min. + 1 time i køleskabet
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?