Logo

Hindbærfrappé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g frosne hindbær
4 isterninger
5 dl mælk
2 ½ dl fløde
8 cl hindbærlikør
 
Tø hindbærrene op og gem 8 bær til pynt.
Knus isen fint.
Mos hindbærrene i en blender med mælk, fløde og den knuste is.
Lad blenderen køre til hindbærrene er blevet til mos.
Rør likøren i og hæld hindbærfrappeen op i 4 høje glas.
Pynt med resten af bærrene.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?