Logo

Hindbærfrappé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g frosne hindbær
4 isterninger
5 dl mælk
2 1/2 dl fløde
8 cl hindbærlikør
 
Tø hindbærrene op og gem 8 bær til pynt.
Knus isen fint.
Mos hindbærrene i en blender med mælk, fløde og den knuste is.
Lad blenderen køre til hindbærrene er blevet til mos.
Rør likøren i og hæld hindbærfrappeen op i 4 høje glas.
Pynt med resten af bærrene.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidvinsfromage med avocado og ristede mandlerFromage er en dessert som mormor ofte serverede, måske som citronfromage, men denne...
• Varm bærsauce til dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsfromage med avocado og ristede mandlerFromage er en dessert som mormor ofte serverede, måske som citronfromage, men denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os