Logo

Hindbæris på nøddebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Nøddebund:
175 g hassel- eller valnøddekerner
50 g smør
50 g flormelis
 
Hindbæris:
2 æggeblommer
75 g flormelis
250 g hindbær
4 dl piskefløde
 
Pynt: friske hindbær
   
Nøddebund: Hak nødderne fint i en foodprocessor, eller blend dem.
Smelt smørret og tilsæt det nødderne sammen med flormelis.
Fordel blandingen i bunden af en smurt springform og stil den i fryseren.
Hindbæris:  Pisk æggeblommer og flormelis godt.
Mos bærrene let og pisk fløden til skum.
Vend bærrene og fløden i æggeblommerne.
Kom cremen ovenpå nøddebunden og frys den i min. 4-5 timer.
Ved servering pyntes isen med friske hindbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SherryfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaseret limonetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sveske-Armagnac-is med fyldte sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sherry-chokolade MousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!