Logo

Hindbærskål - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sødt til dessert

Sødt til dessert

 

300 g hindbær

2½ dl æblesaft

1 tsk kartoffelmel

flydende sødemiddel

1 æggehvide

1 spsk sødemiddel Atwell

*

A. Nip hindbærrene.

Tag 2 spsk æblesaft fra og kog resten op sammen med hindbærrene.

Blend og sigt bærrene.

 

B. Rør kartoffelmelet med resten af æblesaften.

Kog hindbærmosen op, jævn den med kartoffelmelsblandingen, smag til med sødemiddel og lad den stå og køle af i to dybe tallerkener.

 

C. Pisk æggehviden stiv med Atwell.

Bring vand i kog i en bred gryde.

Form små æggehvideboller med en teske og lad dem simre i vandet under låg i 5 min.

 

D. Server bollerne på hindbærrene.

 

Per Portion 274/66 kJ/kcal. 2 g protein. 0 g fedt. 14 g kulhydrat. 6 g fibre.

 

Tips: Atwell eller Perfect Fit er de bedste sødestoffer til desserter, hvor fx æg skal piskes luftigt.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerodsrand med ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• The ice-QueenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomst-beignetsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodsrand med ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os