Logo

Hindbærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g hindbær
1 dl piskefløde
1/2 spsk flormelis
 
Hindbærene blendes og vendes med flødeskum og smages til med flormelis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassisk koldskålEn meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller...
• AppelsintrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laurbær-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk Fransk ChokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os