Logo

Honningis med ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 glas honning
150 sukker
2 citroner (saften)
2 ½ dl piskefløde
2 ½ dl mælk
75 g mandler
 
Honning, ¼ l vand , sukker og citronsaft koges sammen og afkøles.
Piskefløde og mælk koges sammen og afkøles.
Begge portioner blandes og kommes i en stor skål.
Den sættes i fryseren, og der piskes ca. hver time i isen, mens den fryses.
Mandlerne smuttes, hakkes groft og brunes uden fedtstof på en pande.
Ribsene skylles, drysses med sukker og trækker et par timer.
 
Anretning: Isen kugles op med en varm ske, ribsene lægges udenom, og
mandlerne drysses over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pærer bagt, med Marsala og kanelDejlig dessert med pærer, der fyldes med smør, brun farin, Masala og kanel. Pærerne skal...
• Engelsk plumbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Regnskovens Crunch-bananEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer bagt med nødderaspSuper lækker dessert med halve pærere, der vendes i hasselnødder og bages i ovnen. Pærerne...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!