Logo

Honningis med ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 glas honning
150 sukker
2 citroner (saften)
2 1/2 dl piskefløde
2 1/2 dl mælk
75 g mandler
 
Honning, 1/4 l vand , sukker og citronsaft koges sammen og afkøles.
Piskefløde og mælk koges sammen og afkøles.
Begge portioner blandes og kommes i en stor skål.
Den sættes i fryseren, og der piskes ca. hver time i isen, mens den fryses.
Mandlerne smuttes, hakkes groft og brunes uden fedtstof på en pande.
Ribsene skylles, drysses med sukker og trækker et par timer.
 
Anretning: Isen kugles op med en varm ske, ribsene lægges udenom, og
mandlerne drysses over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-nøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål med vaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærrand med mandelskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os