Logo

Hurtig jordbær dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pose frosne jordbær
¼ l. piskefløde
sukker efter smag
 
Pynt: Chokolade evt. friske jordbær
 
De frosne jordbær og piskefløden blendes til bærrene er helt knust.
Smages til med sukker undervejs.
Blendes så igen og hældes til sidst op i dessertglas.
Pyntes tilsidst med friske jordbær og reven chokolade på toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin-surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LakridsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommechutney 2En chutney serveres som regel som tilbehør til indiske retter. Her bruges den lækre...
• Appelsin-surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!