Logo

Hvid chokolademousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

200 g hvid chokolade i plade
2 æg
1 blad udblødt husblas
2 dl piskefløde

Solbærsauce:
100 g friske solbær
½ dl vand
40 g sukker afhængig af bærrenes sødme
*


Det er vigtigt at anvende rigtig hvid chokolade i plader eller som brud.

De små overtrækspastiller indeholder for meget fedtstof til, at cremen holder sig samlet.
Smelt chokoladen helt over vandbad for svag varme.

Stil til side.

Pisk æggene over vandbadet, til massen er tyk, varm og luftig, og riset danner spor, ca. 10 minutter i alt.

Tilsæt den smeltede chokolade, og pisk videre, til massen har en ensartet konsistens.
Pisk videre i koldt vandbad, så det er let afkølet, inden den stiftpiskede fløde vendes i.

Fordel moussen i 4 portionsskåle, og stil dem koldt, til moussen er stivnet, ca. 3-4 timer.


Til solbærsaucen koges bær op med vandet, til bærrene er udkogte, sukkeret tilsættes og koger med, til det er smeltet.
Si saucen, og afkøl helt.
Ved serveringen hældes et tyndt lag solbærsauce over moussen.





Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SolbærmousseSolbærmousse som du kan lave med solbærsyltetøj eller friske solbær
• SolbærmousseSolbærmousse som du kan lave med solbærsyltetøj eller friske solbær
• SolbærmousseSolbærmousse som du kan lave med solbærsyltetøj eller friske solbær
• JordbærsmoothieEn smoothie tilberedes af frisk eller frossen frugt, og lige nu er det oplagt at bruge...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os