Logo

Indbagt is med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 lagkagebund
4 æggehvider
2 1/2 dl flormelis
1 liter is efter eget valg
evt. 3 spsk syltetøj
 
Pisk æggehviderne meget stive.
Tilsæt flormelis og pisk til æggehviderne er MEGET seje.
Læg lagkagebunden i et ovnfast fad og skær den til så den passer i omkreds med isen.
(fordel evt. syltetøjet på denne)
Læg isen i ÉT stort stykke på lagkagebunden og dæk isen med
æggehvidemassen.
Isen skal være dækket 100% ellers smelter isen i ovnen
Bages straks i 10 minutter i en forvamet ovn ved 225°C.
Server desserten straks
 

Tips:Selve isen bliver selvfølgelig en lille smule blød. men det hjælper hvis isen kommer direkte fra fryseren og over på lagkagebunden.
Hvis der ikke bruges syltetøj på lagkagebunden, kan man evt. lave en
frugtcoulis der passer til valget af is.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 9.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbærdessert med chokoladePrøv denne blåbærdessert med blandt andet mandler og chokolade. Desserten er rigtig let at...
• Mini-lagkager med hindbærsyltetøjVi serverer små portionslagkager til dessert - hvem siger, at man kun skal nyde lagkage...
• Chokolade fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærdessert med chokoladePrøv denne blåbærdessert med blandt andet mandler og chokolade. Desserten er rigtig let at...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os