Logo

Ingefær Pæretrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
850 g halve pærer
1/2 ingefær hakkes
2 spsk brandy
3 skilte æg (blommer og hvider for sig)
250 g mascarpone
2 spsk revet kokos
 
Afdryp pærerne – gem lidt af saften – skær hver halve i 8 stykker.
Bland saft, ingefær og brandy.
Del Mascarponen i to og dyp dem i saftblandingen.
Læg pærer, mascarpone og ingefær i serveringsglasset.
Hæld æggeblommer og sukker i røreskål og pisk det 3-4 min. til en let
cremet konsistens.
Tilsæt mascarpone og pisk til det er blandet.
Hæld æggehvider i en skål, pisk det stift og bland det med den anden
creme.
Kom det i glasset og kom lidt af pærelagen over.
Rist kokos og drys det på til sidst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brombærmousse med chokoladedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med rødløgssauce + JordbærcremeEn ret som i det moderne bistrokøkken - med masser af løg, portvin og rosmarin. Robust,...
• ChokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærmousse med chokoladedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!