Logo

Is i kræmmerhus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk. chokoladeis
1 pk. kræmmerhus
1 pk. mørkt/lyst chokolade
1 bøtte flydende karamel
   
Hak chokoladen i små stykker.
Miks isen til softice, bland chokolade og is sammen.
Kom forsigtigt en smule flydende karamel i bunden af kræmmer huset, læg
skiftevis is og karamel i kræmmerhuset, og slut af med karamel.
 
Tips: Sørg for at kræmmer huset er tæt i bunden. Det er også en god ide
at lade karamellen i bunden tørre lidt inden du lægger isen i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brunost fondueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem Dajm is med årstidens frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
• Brunost fondueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os