Logo

Is med sprøde mynteblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Is med sprøde mynteblade

 

Desserten er nem: Færdigkøbt is med sprødbagte mynteblade.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: co. 30 min. 4 personer

#

½ liter vaniljeis

½ liter blåbær- eller hindbær-is

 

SPRØDE MYNTEBLADE:

16 blade frisk schweizisk mynte

1 æggehvide

100 g flormelis

*

SKYL mynte bladene i koldt vand og dup dem tørre med køkkenrulle.

Pisk æggehviden sammen med flormelis.

Dyp bladene i æggehvideskummet og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Sæt pladen i ovnen ved 100 °C i ca. 30 min., til de er sprøde.

 

ANRET isen med de sprøde mynteblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Guf til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinssorbet med bærsauceDenne opskrift er en vinsorbet, men mange andre ingredienser kan anvendes med fint...
• ChokoladeispindeLav dine egne luksus-ispinde med en nem og lækker iscreme med marcipan og kakao. Giv dem...
• Muldvarpeskud - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os