Logo

Isbakum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. vaniljeis
100 g mørk chokolade
3 spsk jordbær marmelade
2 tsk vaniljesukker
 
Chokoladen smeltes i vandbad.
Isen skæres i skiver.
Så blandes marmeladen med vaniljesukker.
Blandingen hældes oven på isskiverne.
Så hældes chokoladen ovenpå.
 
Tips: Det er en god ide at server isbakum med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
• Hjemmebagt isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os