Logo

Isbakum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. vaniljeis
100 g mørk chokolade
3 spsk jordbær marmelade
2 tsk vaniljesukker
 
Chokoladen smeltes i vandbad.
Isen skæres i skiver.
Så blandes marmeladen med vaniljesukker.
Blandingen hældes oven på isskiverne.
Så hældes chokoladen ovenpå.
 
Tips: Det er en god ide at server isbakum med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her