Logo

Jordbær- og rabarberstrudel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvedemel til udrulning
1 færdiglavet strudeldej eller 1 færdiglavet, aflang mørdej
1 l. jordbær
300 g nye rabarber
4-5 spsk rasp
4-5 spsk sukker
2 tsk kanel
1 æg
2-3 spsk flormelis

Drys lidt hvedemel ud på et bord og læg dejen på det. Skyl rabarber og jordbær og tør dem. Nip jordbærrerne , rens rabarberne, hvis det er nødvendigt og skær jordbærrerne i skiver.
Drys lidt af raspen på dejen, læg frugten på, lagvis sammen med sukker, kanel og resten af raspen. Rul dejen sammen til en stor rulle og buk enderne ind.
Læg strudlen på en plade med sammenføjningen nedad. Pisk ægget sammen og pensl strudlen godt. Bages ved 200º i ca 35 min til den har fået en fin farve. Lad strudlen køle lidt og sigt lidt flormelis over lige inden serveringen. Serveres lunken.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?