Logo

Jordbær med citroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg friske jordbær
3 spsk sukker
 
Creme:
2 æggeblommer
2 spsk flormelis
2 spsk citronsaft
2 1/2 dl piskefløde
 
Skyl og nip jordbærrene.
Del evt. de største, drys sukker på.
 

Creme: Rør æggeblommerne med flormelis til en luftig æggesnaps.
Rør citronsaft i.
Pisk fløden stiv og vend den med let hånd i æggeblandingen..
 

Fordel det meste af citroncremen i fire portionsglas.
Kom jordbærrene herpå og kom den sidste rest citroncreme øverst.
Pynt med et flot bær på toppen.

 
Tips: Kom evt. 1 stor makron i hvert portionsglas inden cremen kommes i.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Melondessert med kirsebær og chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cheesecake med hindbær og rabarberRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MeloncoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os