Logo

Jordbær med citroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg friske jordbær
3 spsk sukker
 
Creme:
2 æggeblommer
2 spsk flormelis
2 spsk citronsaft
2 ½ dl piskefløde
 
Skyl og nip jordbærrene.
Del evt. de største, drys sukker på.
 

Creme: Rør æggeblommerne med flormelis til en luftig æggesnaps.
Rør citronsaft i.
Pisk fløden stiv og vend den med let hånd i æggeblandingen..
 

Fordel det meste af citroncremen i fire portionsglas.
Kom jordbærrene herpå og kom den sidste rest citroncreme øverst.
Pynt med et flot bær på toppen.

 
Tips: Kom evt. 1 stor makron i hvert portionsglas inden cremen kommes i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her