Logo

Jordbær ostedyp med frisk frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g flødeost
1 spsk farin
½ spsk knust ingefær
1 spsk rødvinseddike
100 g knuste jordbær
2 bananer
2 æbler
2 appelsiner

Bland flødeost, farin, ingefær og rødvinseddike sammen i en skål. Bland jordbær i og lad det afkøle i 30 minutter. Skær frugten i mundrette stykker og server ostedippen til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?