Logo

Jordbær Romanoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g friske jordbær
saft af 1 appelsin
1 tsk pulveriseret pomeransskal
½ dl orangelikør
2 dl piskefløde, pisket til skum

Bærrene pilles, skylles og afdryppes.
De marineres nogle timer i appelsinsaft, pomeransskal og likør.
Frugten dækkes med flødeskum lige før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her