Logo

Jordbær Romanoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g friske jordbær
saft af 1 appelsin
1 tsk pulveriseret pomeransskal
1/2 dl orangelikør
2 dl piskefløde, pisket til skum

Bærrene pilles, skylles og afdryppes.
De marineres nogle timer i appelsinsaft, pomeransskal og likør.
Frugten dækkes med flødeskum lige før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LynisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærsirupHer er opskriften på en utrolig nem men lækker hjemmelavet sirup med blåbær. Brug siruppen...
• Mokkais med bananEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LynisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os