Logo

Jordbær Romanoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g friske jordbær
saft af 1 appelsin
1 tsk pulveriseret pomeransskal
1/2 dl orangelikør
2 dl piskefløde, pisket til skum

Bærrene pilles, skylles og afdryppes.
De marineres nogle timer i appelsinsaft, pomeransskal og likør.
Frugten dækkes med flødeskum lige før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ymerdrys af rugbrød og kakaonibsPrøv at lave et spændende rugbrødsdrys med krydderurter og kakaonibs, næste gang du har...
• Jordbær romaineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med flødecreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerdrys af rugbrød og kakaonibsPrøv at lave et spændende rugbrødsdrys med krydderurter og kakaonibs, næste gang du har...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os