Logo

Jordbær sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g frosne jordbær
2 spsk yoghurt naturel eller med smag

Jordbærrene skylles let med vand, så de ikke er helt stivfrosne.
Jordbær og yoghurt blendes med stavblender eller alm. blender, indtil det bliver en glat masse.
Serveres straks i dyb tallerken eller dessertglas.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?