Logo

Jordbær-tirami su

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg jordbær
1 dl appelsinsaft
2 spsk Cointreau
12 lady fingers (savoioardi)
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
250 g mascapone
1 dl piskefløde
2 æggehvider
reven chokolade

Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 del til pynt.
Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække 15 min. i appelsinsaft og Cointreau.
Pisk æggeblommer, sukker, vaniljesukker, mascapone samt piskefløde til en tyk og luftig creme.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen.
Læg først lady fingers i et stort fad og dernæst de marinerede jordbær.
Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til næste dag.
Drys med reven chokolade og pynt med resten af jordbærrene.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os