Logo

Jordbær-tirami su

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ kg jordbær
1 dl appelsinsaft
2 spsk Cointreau
12 lady fingers (savoioardi)
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
250 g mascapone
1 dl piskefløde
2 æggehvider
reven chokolade

Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 del til pynt.
Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække 15 min. i appelsinsaft og Cointreau.
Pisk æggeblommer, sukker, vaniljesukker, mascapone samt piskefløde til en tyk og luftig creme.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen.
Læg først lady fingers i et stort fad og dernæst de marinerede jordbær.
Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til næste dag.
Drys med reven chokolade og pynt med resten af jordbærrene.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblemakronkage med flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• After Eight isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblemakronkage med flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!