Logo

Jordbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En pose frosne jordbær
2 dl sødmælk
1 dl piskefløde
150 gram sukker
1 stang vanilje

Bærene, der er taget lige fra fryseren, blendes groft. Sukker og vanilje tilsættes og der blendes lidt mere mens mælk og fløde hældes ved. Tilsæt mere fløde, hvis konsistensen ikke er let nok.
Alle frosne bær kan bruges. Fløde kan erstatte mælken, hvis en federe konsistens ønskes.
Isen har nærmest konsistens som softice. Hvis en fastere form ønskes, kan den fryses en times tid.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?