Logo

Jordbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En pose frosne jordbær
2 dl sødmælk
1 dl piskefløde
150 gram sukker
1 stang vanilje

Bærene, der er taget lige fra fryseren, blendes groft. Sukker og vanilje tilsættes og der blendes lidt mere mens mælk og fløde hældes ved. Tilsæt mere fløde, hvis konsistensen ikke er let nok.
Alle frosne bær kan bruges. Fløde kan erstatte mælken, hvis en federe konsistens ønskes.
Isen har nærmest konsistens som softice. Hvis en fastere form ønskes, kan den fryses en times tid.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags vanillebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbær sneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os