Logo

Jordbæris 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
1 dl sukker
1 dl mælk
4 dl piskefløde
500 g jordbær
 
Pisk æggeblommerne med sukker, til de er hvide og skummende.
Varm mælk og fløde til kogepunktet og hæld det i under omrøring.
Hæld det hele tilbage i gryden og pisk til det jævner, må absolut ikke koge.
Lad cremen afkøle under omrøring.
Skyl og nip jordbærrene, findel dem i en blender eller mos dem gennem en sigte og giv dem et drys sukker.
Bland jordbærrene i cremen og sæt den i fryseren.
Rør nu og da i isen, til den er fast, det tager 3-4 timer.
Isen har den bedste konsistens og smag, når den spises i løbet af det første døgn.
Ved anretningen pyntes den med flødeskum og friske bær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
• Kokospandekager 2En stak pandekager er til at blive lækkersulten af. Her er de tykke kærnemælkspandekager...
• Babaco-kompotBabaco-kompot kan serveres med kokos eller ingefæris eller i surmælksprodukter til...
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!