Logo

Jordbærsalat med frosset yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 gram friske jordbær
2 spsk citronsaft
2 blade fra mynte
1/2 tsk flydende honning
2 dl yoghurt naturel
1/2 spsk flormelis
 
Frossen yoghurt: Bland yoghurten med flormelis og stil det i fryseren i
mindst 4 timer. Når du skal spise yoghurten, skal du tage den op af
fryseren 20 min. før, så den kan nå at smelte lidt.
Jordbærsalat: Skyl jordbærrene under rindende vand og læg dem til
tørre på et viskestykke.
Mens jordbærene tørrer, tager du en skål og laver en lille dressing af
citronssaft, mynteblade og honning.
Rør godt rundt i dressingen og nu er den klar til jordbærrene:
Fjern den grønne stilk og skær jordbærrene i skiver.
Læg skiverne af jordbær ned i dressingen og vend rundt.
Jordbærsalaten kan spises nu, men den har godt af at stå og hvile 1/2
time på køkkenbordet inden den skal spises.
 
Server jordbærsalaten med frossen yoghurt til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små pæretærter med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Guf til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sørens karamelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små pæretærter med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os