Logo

Jordbærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær
1 1/2-2 dl sukker
2 1/2 dl mineralvand
1 æggehvide
1 knsp.salt

Rengør frugterne godt i lunkent vand. Mix dem sammen.
Hæld sukker og mineralvand i en gryde og opvarm til sukkeret lige er smeltet. Afkøl derefter i et koldt vandbad. Tilsæt frugtmix og bland godt. Stil det i fryseren i en time.
Pisk æggehviden med saltet til fast skum og vend det forsigtigt i den halvfrosne masse. Sæt den tilbage i fryseren ca 2 timer. Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så iskrystallerne ikke bliver for store .
Dyp evt. serverings glassene i lidt vand eller citronsaft og derefter i sukker, så der dannes en frostet kant. Ske sorbeten op i fire portionsglas.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Figentærter - den simpleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RisflødetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figentærter - den simpleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os