Logo

Jordbærtærte Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Køb en tyk lagkagebund

½ kg jordbær

100 g marcipan

100 g lys chokolade

2 dl vand

1 spsk vaniljesukker

200 g ribs

200 g sukker

 

Ribs, vaniljesukker og sukker blendes sammen.

Chokolade smeltes over vandbad og blendes derefter sammen med marcipan og vand til en jævn masse.

Marcipanmassen smøres ud over lagkagebunden.

Derefter lægges et tykt lag jordbær, du må gerne lige halvere dem først, og tilsidst hældes ribsene over.

Serveres når den har stået og trukket et par timer.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?